Image 01 Image 02 Image 03 Image 03
echo content

artikuj
 

FOTO: Pasojat e perdorimit te armeve kimike nga regjimi i Bashar Al Assad

Dy dite me pare sekretari amerikan i mbrojtjes Chuck Hagel konfirmoi se ne Siri jane perdorur arme kimike, perfshire gazin helmues Sarin. Hagel tha se grupet e hulumtimit mbrenda Sirise kane vertetuar se armet kimike jane perdorur nga regjimi per sulme ndaj civileve dhe kryengritesve qe synojne rrezimin e Bashar al Asad. Fotot ne vijim jane pamjet qe mediat e huaja i kane krahasuar si fakte te perdorimit te armeve nga ana e regjimit kunder civileve.

E diel 28 Prill 2013 10:07

 

 

 

 FOTO: Pasojat e perdorimit te armeve kimike nga regjimi i Bashar Al Assad

Pyetja me poshte eshte per te evituar spam emailat te gjeneruara nga robotet.

2 + 7 = ?