Image 01 Image 02 Image 03 Image 03
echo content

artikuj
 

KESH: Ulet niveli i ujit nė liqenin e Fierzės

Niveli i ujit nė liqenin e Fierzės ėshtė ulur me 15 cm qė nga dita e djeshme, pėr shkak tė uljes sė reshjeve dhe prurjeve.

E shtune 27 Shkurt 2010 14:49

 

Korporata Elektroenergjetike Shqiptare (KESH) publikoi sot të dhënat më të fundit të kuotave dhe prurjeve të ujit në hidrocentralet kryesore të vendit. Në HEC-in e Fierzës niveli i ujit arrin në 293.63 m, prurjet 700 m3 /sek, ndërsa shkarkimet 350 m3/sek.

Në HEC-in e Komanit niveli i ujit është 171.18 m, prurjet 400 m3/s dhe shkarkimet 600 m3/sek. Në Vaun e Dejës niveli i ujit ka arritur në 74.50 m, prurjet shënojnë janë 160 m3/s dhe shkarkimi 650 m3/sek.

Në HEC-in e Ulzës dhe Shkopetit niveli i ujit shënon 128 m, prurjet 160 m3 /s. Shkarkimet në Ulëz llogariten 100 m3/sek, ndërsa në Shkopet 200 m3/sek.

 KESH: Ulet niveli i ujit nė liqenin e Fierzės

Pyetja me poshte eshte per te evituar spam emailat te gjeneruara nga robotet.

9 + 6 = ?