Image 01 Image 02 Image 03 Image 03
echo content

artikuj
 

Shitja e kafshėve pėr kurban bėhet vetėm nė tregun e kafshėve


E marte 1 Nėntore 2011 18:11

Komuna e Prishtinës, Inspekcioni komunal njofton të gjithë qytetarët dhe shitësit e kafshëve për kurban, me rastin e Festës së Kurban Bajramit, se shitja e kafshëve do të behet në tregun e kafshëve në magjistralen Prishtinë-Podujeve, në dalje të qytetit.

Të gjithë shitësit e kafshëve për kurban nëse hasën nga inspektorët komunal duke tregtuar në rrugë dhe rrugica të qytetit, ndaj tyre do të merren masa ligjore.

Që nga nesër, më 2 nëntor deri në ditën e festës së Kurban Bajramit, qyteti do të inspektohet nga inspektorët e komunës në mbështetje të Policisë së Kosovës, të cilët do të pamundësojnë shitjen e kafshëve në rrugët dhe rrugicat e qytetit.

 Shitja e kafshėve pėr kurban bėhet vetėm nė tregun e kafshėve

Pyetja me poshte eshte per te evituar spam emailat te gjeneruara nga robotet.

7 + 8 = ?