Image 01 Image 02 Image 03 Image 03
echo content

artikuj
 

Stamboll – Panairi i Ushqimeve Hallall hapet nė 11 tetor


E shtune 25 Gusht 2012 10:04

Panairi i Prodhimeve Hallall dhe të Shëndetshme do të zhvillohet ne Stamboll, në datat 11-14 tetor 2012 në të njëjtën kohë me Panairin e 14-të të MÜSİAD-it dhe Kongresit të 16-të të Forumit Ndërkombëtar të Biznesit (IBF).

Madhësia e tregut botëror të prodhimeve hallall ka arritur në 2,1 trilionë dollarë. Firmat turke duan të marrin një pjesë më të madh nga ky treg kaq i madh, 15 herë sa eksporti total i Turqisë.

Kompanitë turke do të takohen në Panairin Ndërkombëtar të Ushqimeve Hallall dhe të Shëndetshme që do të organizohet në qendrën e panaireve CNR Expo në Stamboll në datat 11-14 tetor.

Organizimi në të njëjtën kohë i dy aktiviteteve me përmasa të mëdha do ti sjellë një sinergji të madhe këtij sektori. Firmat turke, të cilat synojnë një pjesë më të madhe nga pasta e këtij tregu gjigand, që zmadhohet çdo vit e më shumë, blerësit që do të vijnë nga jashtë shtetit, drejtuesit e marketeve dhe supermarkteve të njohura, shitësit me shumicë, shpërndarësit, shitësit me pakicë, furnitorët, prodhuesit, importuesit dhe eksportuesit në javën e dytë të tetorit do të takohen në Stamboll nën çatinë e qendrës së panaireve CNR Expo.

Panairi organizohet me kontributin e kompanisë, Sine Fuarcılık Organizasyonu, një firmat pjesë e holldingut CNR, Shoqata e Mbikëqyrjes dhe Çetifikimit të Ushqimeve dhe Lëndëve të Nevojshme (GİMDES), Këshilli Botëror i Prodhimeve Hallall (WHC) si dhe KOSGEB.

Në panair do të ekspozohen prodhimeve hallall të sektorëve të ndryshëm si ushqim, pije freskuese, kozmetikë, produkte medikale, pastrim, higjienë, moda islame, tekstil, veshje për mbulimin e kokës dhe trupit, materiale të nevojshme për të realizuar pelegrinazhin në Mekë etj.

Pritet që panairi të vizitohet nga një numër i madh profesionistësh që do të vijnë nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Malajzia, Indonezia, Filipinet, Singapuri, SHBA, Arabia Saudite, Gjermania, Holanda, Franca, Algjeria, Maroku, Kanadaja dhe Japonia.Stamboll – Panairi i Ushqimeve Hallall hapet nė 11 tetor

Pyetja me poshte eshte per te evituar spam emailat te gjeneruara nga robotet.

5 + 8 = ?