Image 01 Image 02 Image 03 Image 03
Mėsimi i shkronjave arabe
artikuj

Bashkim Mehani

Bakshi, Kosove

Te fundit

Tė gjitha shkrimet e autorit >>

Mėsimi i shkronjave arabe

Autor: Bashkim Mehani E enjte 14 Mars 2013 02:15 AM

 

Alejkum selam! Mësimi i shkronjave vërtetë është më i vështirë pa mësuese, por nuk është i pa mundur, pasi që ka faqe në internet kur çdo gjë është e sqaruar mirë. Megjithë që nuk keni xhami shqiptare, besojmë se ka xhami të tjera ku zhvillohet mësim i leximit të Kur'anit nga teologe (hoxhonica) të nacionaliteteve tjera që kishin me ju ndihmu pa hezitim për t'ua mësuar, ti vetëm interesohu dhe do të gjesh zgjidhjen nëse do Allahu xh.sh.. Allahu të ndihmoftë!

Opinionet e autorėve nuk paraqesin domosdoshmėrisht edhe opinionin e redaksisė sė portalit www.mesazhi.com
Mėsimi i shkronjave arabePër të dërguar koment së pari duhet të Kyçeni ose të Regjistroheni në mesazhi.com

Arkivi i autoreve

Mendime / Komente