Shifra zyrtare: Brenda gjashtë ditëve rreth 1400 tërmete goditën Shqipërinë

Mësohet se numri total i pasgoditjeve që prej 26 Nëntorit është 1376.

Ministria e Mbrojtjes ka dhënë shifrën e pasgoditjeve të tërmetit. Mësohet se numri total i pasgoditjeve që prej 26 Nëntorit është 1376.

Ndërkohë, sot nga ora 07.00 deri më tani janë regjistruar 5 ngjarje dhe dy janë të lokalizuara.

Sakaq, ekspertët janë shprehur se pasgoditjet janë normale, ndërsa intensiteti i tyre do të jetë në rënie.