Image 01 Image 02 Image 03 Image 03

Feja dhe Njeriu

Feja dhe Njeriu Emisioni: Ndriēoje jetėn tėnde
Moderator: Halil Avdulli
Tema: Feja dhe Njeriu
Musafir: Mr. Driton Morina
Metro Media