​Kuvendi miraton Projektligjin për Gjykatën Komerciale

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Glauk Konjufca është zgjedhur kryetar i Legjislaturës së Vlll-të të Kuvendit të Kosovësç Në seancën konstituive të kësaj legjislature, të cilën e udhëhoqi deputeti më i vjetër në moshë dhe deputetja më e re kanë marrë pjesë 113 deputetë ndërsa Konjufca u zgjodh kryetar i Kuvendit me 69 vota "pro", 33 "kundër" dhe asnjë abstenim. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Kuvendi i Kosovës me 74 vota për ka miratuar Projektligjin për Gjykatën Komerciale.

Paraprakisht, të zgjedhurit e popullit miratuan 32 amendamente përcjellëse të këtij projektligji.

Edhe për këtë projektligj vetëm deputetët e LDK-së u përmbajtën nga votimi.