Alpina B4 Gran Coupe tani në Japoni, por vjen me numër ekstrem të limituar

Alpina ka dorëzuar tashmë këtë vit B4 Gran Coupe-n e saj të re, I njohur ndryshe si BMW M4 Gran Coupe jozyrtare.

Për Japoninë, megjithatë, modeli sapo është shpallur – dhe jo të gjithë me qëllim dhe kapacitetin për ta blerë një Alpina do të jenë në gjendje të shkojnë në shtëpi me një të tillë, transmeton Telegrafi.

Kjo për shkak se importuesi i Alpina, Nicole Automobiles porositi vetëm katër shembuj të B4 Gran Coupe për tregun japonez.

Secili model është veçuar me një grup specifik rrotash me 20 fole – një klasik i markës Alpina tashmë në pronësi të BMW-së.

Rrotat përmbajnë aliazh me dy ngjyrat e vetme të disponueshme për tregun japonez: Fire Orange dhe Frozen Black Metallic.

Nicole Automobiles do të zgjedhë blerësit përmes lotarisë për katër njësitë e makinës.