Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Arabia Saudite dhe Turqia të gatshme të ndihmojnë në gjetjen e helikopterit...

Arabia Saudite dhe Turqia të gatshme të ndihmojnë në gjetjen e helikopterit iranian

Riadi zyrtar ka shprehur mbështetjen e tij për Iranin dhe ka thënë se është i gatshëm të ofrojë çdo ndihmë të nevojshme.

Ministria e Jashtme saudite tha gjithashtu se mbretëria po ndiqte raportet për përplasjen me “shqetësim të madh”, sipas agjencisë shtetërore të lajmeve saudite.

Ndërkohë, ministria e jashtme e Turqisë thotë se është gjithashtu e gatshme të mbështesë operacionin e kërkim-shpëtimit dhe se kanë dërguar ekipe të nëvojshme për rastin.

Exit mobile version