Audi do t’i largojë gjatë kësaj jave, shtresat e kamuflazhit nga A7 i ri (Foto)

Pasi prezantoi në fillim të muajit modelin A8, Audi është gati të tregojë se si duket edhe një model tjetër.

Ndryshimet që ka bërë në A7, do t’i shohim brenda kësaj jave, megjithëse deri më tani e kemi parë me shtresat për kamuflazh.

E tëra që u bë e ditur zyrtarisht, është një siluetë që Audi e ka prezantuar një rrjetin social, si dhe shënimi se do të jetë nja makinë sportive.

Në anën tjetër, Audi A7 do të jetë rival me Porsche Panamera, BMW 6 Series Gran Coupe dhe Mercedes-Benz CLS.