Bahtiri: Fjalimi i Vuçiqit më luftënxitës se ai i Millosheviqit në Gazimestan

Kryetari i Mitrovicës Veriore, Agim Bahtiri ka deklaruar se fjalimi i sotëm dhe i djeshëm i presidentit serb, Aleksandar Vuçiq është më luftënxitës se ai i Sllobodan Millosheviqit në Gazimestan më 1989.

Bahtiri ka theksuar se vizita e Vuçiq në Kosovë është dashur të ndalohej nga Qeveria e Kosovës për të parandaluar sipas tij tensionet e planifikuara.