BE: Bashkëpunimi global në çështjen e migracionit është i rëndësishëm

Bashkimi Evropian (BE) ka deklaruar se bashkëpunimi global për migracionin është i rëndësishëm dhe se duhet të ndërtohen partneritete gjithëpërfshirëse për të përfituar nga mundësitë që sjell migrancioni, transmeton Anadolu Agency (AA). Përfaqësuesi i lartë i Komisionit të BE-së për Punët e Jashtme dhe Politikat e Sigurisë, Josep Borell, në një deklaratë me shkrim me … Continue reading BE: Bashkëpunimi global në çështjen e migracionit është i rëndësishëm