Boris Johnson refuzon të kerkoj falje per fyerjen e grave me nikab

Kryeministri britanik Boris Johnson nuk pranoi të kërkoj falje për komentet islamofobe që i bëri në vitin 2018, gjë që çoi në sulme dhe krime të urrejtjes anti-myslimane. Të premten në mëngjes, ndërsa u përgjigjej pyetjeve në emisionin e radios LBC në Londër, ai tha: “Kur i përshkruaja ato sende, nuk doja të shkaktoj dhimbje … Continue reading Boris Johnson refuzon të kerkoj falje per fyerjen e grave me nikab