Bullgari – ”Vazhdojmë ndryshimin” fiton zgjedhjet parlamentare, Radev ato presidenciale

Rumen Radev

Bazuar në 42,85 për qind të fletëvotimeve të përpunuara nga komisionet zgjedhore të zonave zgjedhore, partia ”Vazhdojmë ndryshimin” ka fituar deri tani 25,97 për qind të të gjitha votave në zgjedhjet parlamentare të 14 nëntorit, ndërkohë që Rumen Radev ato presidenciale duke kryesuar me 49,45 për qind të votave përpara balotazhit të 21 nëntorit, deklaroi sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Zgjedhjet parlamentare

”Vazhdojmë ndryshimin” – 25,97 për qind
GERB-UDF 21,42 për qind
”Lëvizja për të Drejtat dhe Liritë” 13,79 për qind
”Ka një popull të tillë” 10,08 për qind
”BSP për Bullgarinë” 9,99 për qind
”Bullgaria Demokratike” 6,11 për qind Zgjedhjet presidenciale
Rumen Radev 49,45 për qind
Anastas Gerdjikov 21,93 për qind
Mustafa Karadayi 12,75 për qind
Kostadin Kostadinov 4,15 për qind
Lozan Panov 3,0 për qind. /atsh