Doni të dini kush futet në profilin tuaj në Facebook?

0
Jeni kuriozë të dini se kush nga miqtë tuaj në “Facebook”, e klikon më shumë profilin tuaj? Po, mund ta zbuloni lehtësisht, sepse ekziston...

Xhamitë më të bukura në botë (Foto)

0
Janë me mijëra xhami të bukura në të gjithë botën por disa prej tyre janë më të veçanta dhe bien në sy për stilin...

Kaos në Turqi, Apple ndaloi shitjet

0
Turqit që u përpoqën të blinin iPhone dhe pajisje të tjera elektronike në internet morën mesazhe për një gabim sot në internet. Nuk ishte në...

Ja sa u shit ora e xhepit e Sulltan Abdülhamid II

0
Një orë e artë xhepi që i përkiste Sulltan Abdülhamid II, u shit për 1.1 milion Lira (180,000 dollarë) në një ankand në Stamboll. Ora...

Ferizaj: Mësimdhënësi vendosë 31 nota negative brenda një klase (Foto)

0
Në Gjimnazin “Kuvendi i Arbrit” në Ferizaj, brenda një klase të vetme, në periodën e parë mësimore janë mbyllur 31 nota negative (njësha) në...

50 Xhamitë më të bukura në botë (Foto)

0
Më poshtë ju sjellin 50 xhamitë më të bukura në botë ...

Misteri i Qabes

0
Kur Neil Armstrong për herë të parë ka udhëtuar në hapësirë dhe ka marrë fotografitë e planetit Tokë, ai tha: "Planeti Tokë është i...

Lëkura jonë flet… Qoftë i lavdëruar Allahu

0
Në këtë hulumtim do të tregojmë disa zbulime mjekësore për të treguar që fjalët e Zotit për lëkurën e cila do të flasë në...

Zbulohet mënyra: Kështu rregullohet xhami i thyer i ekranit për 20 minuta

0
Shkencëtarët nga Koreja e Jugut besojnë se ata kanë dalë me një mënyrë të mirë për të riparuar xhamat e thyer të telefonit. Ata...

A është Shqipëria në “Unazën e Zjarrit”, zonë e prirur për tërmete?

0
Shqipëria është goditur nga një tërmet shkatërrimtar që ka për pasojë së paku 25 jetë të humbura, qindra të lënduar dhe qindra të pastrehë. Por...