Zyra e Kryeministrit jep tender 300 mijë euro për lektyra, çka po i duhen?

0
Zyra e Kryeministrit të Kosovës, do të shpenzojë rreth 300 mijë euro për lektyra shkollore. Në njoftimin e bërë...

Asgjë zyrtare si u fut vaksina “Pfizer” në veri të Mitrovicës, kontrabanda sfidë për...

0
Si pasojë e pandemisë Covid-19, të hyrat nga Dogana e Kosovës janë 130 milionë euro më pak se në vitin paraprak. Viti 2020 kishte...

Bukëpjekësi kosovar detyrohet ta lëshojë Serbinë pasi që e bëri shqiponjën

0
Të shtunën në Beograd dhjetëra banorë serb protestuan para një furre të bukës. Kjo për shkak që njëri nga punëtorët aty...

Integrim apo asimilim? Çfarë do të thotë të integrohesh në Gjermani?

0
Fjala "integrim" është vendosur në qendër të debatit publik dhe politik për migracionin në Gjermani. Shpesh integrimi kuptohet si përshtatje e të...

Ministrja Hoxha ndau 20 mijë euro për dy OJQ që nuk kanë të bëjë...

0
Sipas rregullores “Mbi Kriteret, Standardet dhe Procedurat e Financimit Publik të OJQ-ve”, ofruesit e mbështetjes financiare mund të japin mbështetje financiare vetëm...

Raka thotë se jemi në udhëkryq të betejës, ka një porosi

0
Mikrobiologu Lul Raka ka thënë se rritja e numrit me coronavirus në Kosovë tregon se ndodhemi në udhëkryq të betejës.Raka në një...

Eskalimi i protestës në Shtërpcë, Policia: Nuk u përdor dhunë vetëm sprej

0
Policia e Kosovës ka njoftuar për protestën dhe bllokimin e rrugës që është bërë sot rreth orës 10:00, në Shtërpcë.

Cilësia e Arsimit në Kosovë vazhdon të jetë e ulët

0
Sipas studimeve të ndryshme që janë bërë, thuhet se sistemi i edukimit është treguar jo shumë efikas që të krijojë burime njerëzore të nevojshme,...

Policia në aksion, arreston 23 persona dhe shqipton mbi 1 mijë tiketa trafiku

0
Policia e Kosovës, ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme janë arrestuar 23 persona. Vetëm në 24 orët e fundit, Policia e Kosovës...

KQZ-ja ende pa vendim për zarfet nga Serbia

0
Drama e zarfeve me votat nga Serbia nuk ka përfunduar ende, ndonëse pacientet që ishin ankuar për reaksione alergjie pas hapjes së...