Girl in a jacket

Pse kaq mllef kundër Turqisë?

0
Shkruan: Kreshnik Spahiu Turqia ka pranuar të jetojnë 6 milion shqiptar, Turqia njohu e para Kosovën, Turqia e re nuk është Perandoria Osmane, Turqia ka një shekull paqe...

“E, pas vështirësisë vjen lehtësimi.” Kuran, El-Inshirah:5

0
"E, pas vështirësisë vjen lehtësimi." Kuran, El-Inshirah:5 Rihapja, 30 vite më parë, e Xhamisë së Plumbit në Shkodër, është një ngjarje historike për komunitetin mysliman...

Zot na ruaj nga karikaturat lëvizëse!

0
Shkruan: Dr. Rijad Imeri Nëse muslimanët anekënd botës ndihen të indinjuar për shkak të disa karikaturave statike ( të palëvizëshme) me të cilat blasfomohet Profeti...

PLAKA PA MASKË

0
OPINION Shkruan: Ismail Bardhi Nuk ka njeri që nuk është ballafaquar me pyetjen: çfarë është njeriu?...

Emruesi i përbashkët i popujve të varfër

0
Shkruan: Halil Avdulli Pasojat e varfërisë janë të njëjta në gjithë botën. Disa fajësojnë popullin tonë...

Ashura midis festimit të mbijetesës së Musait a.s. dhe përkujtimit të martirizimit të hazreti...

0
Në historinë politike njerëzore nuk është derdhur gjak më shumë sesa gjaku i konkurrencës për pushtet dhe nuk ka ndonje temë që...

Rrëfimi prekës i mjekut nga “vija e frontit” të luftës me Covid-19

0
Shkruan Arjan Ademi Ju dhe bash ju qe jeni duke bere avokatin e djallit me mosbesim e mosbindje, ejani...

Hoxhallarë me “shpinë të fortë”

0
Në kuadër të kritikës suaj shoqërore, theksin e vendosni në institucionet të cilat janë/duhet të jenë kompetente për organizimin e komunitetit mysliman...

Qeveria e Kosoves, PAN-Hoti pushtohet me serbe, kurse ne Qeverine e Serbise asnje shqiptar...

0
Shkruan Nefail MALIQI "Qeveria Hoti" pushtohet me serbe me nje zv.krymenister dhe dy ministri, kurse ne Qeverine serbe asnje...

Sprova e qemalistëve dhe e islamistëve me Republikën e Turqisë

0
Adnan Tekşen Sot është 101 vjetori i hapit të hedhur në rrugën drejt themelimit të Republikës së Turqisë.