Vetëpëlqimi – KANDIL – Emisioni 15

0
Edicion special për muajin e Ramazanit Hoxhë Besim Kurti & Hoxhë Sadik Avdiu

#KANDILI – Kthimi në origjinë (VIDEO)

0
Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Kthimi në origjinë Ligjërues: Sadush Tahiri

#KANDILI – Agjërimi (VIDEO)

0
Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Agjërimi Ligjërues: Halil Avdulli - Fahrudin Hashani - Bedri Syla

Respektimi i Prindërve – KANDILI – Emisioni 30

0
Edicion special për muajin e Ramazanit Hoxhë Besim Kurti & Hoxhë Sadik Avdiu

#KANDILI – Ai është Zot në qiell dhe në tokë (VIDEO

0
Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Ai është Zot në qiell dhe në tokë Ligjërues: Hysamedin Abazi & Ferid Piku

#KANDILI – Durimi shije e hidhur, kujtim i ëmbël (VIDEO)

0
Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Durimi shije e hidhur, kujtim i ëmbël Ligjërues: Ferid Piku

#KANDILI – Udha e Pejgamberëve (VIDEO)

0
Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Udha e Pejgamberëve Ligjërues: Halil Avdulli & Korab Hajraj