n’PIKETË – Pasojat shëndetësore dhe ekonomike të Covid 19 (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4YyCopgLBbY] n'PIKETË me Adnan Shalën Tema: Pasojat shëndetësore dhe ekonomike të Covid 19 Ligjërues: Vildane Goga Çmega & Mexhit Sallauka

n’PIKETË – Kontributi i krerëve fetarë në çështje Kombëtare (Video)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oEWfwgybmvc] n'Piketë me Dr. doc. Nuridin Ahmeti Kontributi i krerëve fetarë në çështje Kombëtare.

n’PIKETË – Njeriu Bashkëkohor dhe Feja (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KW0F3oi4LIM] n'PIKETË me Adnan Shalën Tema: Njeriu Bashkëkohor dhe Feja Ligjërues: Nexhmedin Ademi & Rijad Imeri

n’PIKETË – Pa shpresë nuk ka jetë! (VIDEO)

0
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5ZyJoSflZ9I] n'PIKETË me Adnan Shalën Tema: Pa shpresë nuk ka jetë! Ligjërues: Fahrudin Hashani - Sadik Avdiu - Shpetim Avdyli