Kurbani 2021

0
https://youtu.be/ppfKrB5NhDY   Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, ashtu si edhe viteve të mëparshme, edhe këtë vit vazhdon traditën e tubimit dhe therjes së...

Kjo është ujëvara më e lartë në botë (VIDEO)

0
Angel Falls është ujëvarë në Venezuelë, e cila është më e larta në botë, me një lartësi prej 979 metra dhe një rënie prej...

Gjuha arabe dhe zhvillimi i saj te shqiptarët

0
https://youtu.be/kdtwbmGfctw

Bashkimi familjar – ligji i ri në Gjermani

0
https://youtu.be/NHjlpBBDwFM

Hyrja në Islam e Aleksandër Litvinenkos, flet babai i tij – VIDEO Boshnjakisht

0
https://youtu.be/hGyffMsDIIk   Në këtë video të shkurtë babai i Aleksandër Litvinenkos tregon për momentet e tij të fundit në këtë botë si dhe për hyrjen e...

Kupto drejt, qëndro drejt! – Sabaudin Jashari

0
Nga zemrat e tyre kemi hequr (kemi zhdukur) çdo gjë që ishte krijuar nga zilia (nga urrejtja), janë në Xhennet, ku rrjedhin lumenj, e...

Roma eliminohet nga Kupa e Italisë

0
Skuadra e Cremoneses ka shkaktuar një prej befasive më të mëdha në Kupën e Italisë në këtë edicion. Cremonese të mërkurën në mbrëmje ka eliminuar...