A ka ndodhë Israja e Miraxhi me trup e me shpirt?

0
https://www.youtube.com/watch?v=BfVsREOFmmk

Çdo brez ka “diktatorët” e tij

0
Diktatorët e çdo brezi duhen rrëzuar dhe thyer. Në çdo shoqëri do të lindin diktatorë ashtu siç edhe do të vdesin. Por, kriza tek...

Hutbeja e xhumasë nga dijetari i mirënjohur Dr. Selman el-Aude

0
Me rastin e vizitës së dijetarit të mirënjohur Dr Selman Aude në Tiranë

Gruaja që përqeshte fqinjtë…

0
Një burrë bashkë me të shoqen u vendosën në një shtëpi të re. Ditën e parë, teksa ishin duke ngrënë bashkë mëngjesin, gruaja i...

Surja el-Fatiha eshte ilaç për sëmundje!

0
Ibn-ul-Kajjim: “Kur kam qenë në Mekke isha i ekspozuar shumë sëmundjeve dhe nuk mundesha të gjeja mjek. Atëherë vetveten e mjekova duke e lexuar...

Ju erdhi falja vjetore | Hoxhë Husamedin Abazi

0
https://youtu.be/Qsfvv9nMRPQ

Plaka e shkretëtirës, e rrëfyer nga Mulla Jakupi (Video)

0
Një ditë Profeti Muhammed (S.A.W) po udhëtonte në pikun e ditës, dhe ishte shumë e nxehtë në shkretëtirën ku ai po kalonte. Nuk kaloi...

Prifti dhe plaku (Histori)

0
Një prift i krishterë çdo ditë shkonte tek një plak musliman duke insistuar që plaku ta braktiste fenë islame dhe të konvertohet në fenë...

Fikhu i Bajramit në kohë të vështira

0
https://www.facebook.com/mesazhicom/videos/562753971293142/

Nëse nuk më gjeni në Xhennet, pyesni për mua

0
Me te vertete banoret e Xhenetit kur hyne ne te dhe nuk i shohin shoket e tyre te cilet ishin me ta ne pune...