Agjërimi i Ramazanit: Kohë për mendim, veprim dhe ndryshim!

0
Agjërimi është mundësia e artë që për një vit të bëhet llogari mbi shumë gjëra, duke filluar nga sjelljet tona me Zotin, njerëzit, natyrën dhe veten,...

10 thënie të cmueshme nga Muhammed Hassan

0
” Në historinë e Islamit nuk ka pasur më shumë se gjashtë komentues të ëndrrave, ndërsa sot në secilën lagje kemi me dhjetëra....

Çdo brez ka “diktatorët” e tij

0
Diktatorët e çdo brezi duhen rrëzuar dhe thyer. Në çdo shoqëri do të lindin diktatorë ashtu siç edhe do të vdesin. Por, kriza tek...

TED Tirana: Keqkuptime që nxisin injorancën – Redi Shehu (VIDEO)

0
52 përqind e amerikanëve mendojnë se muslimanët nuk ndihen të respektuar. Një qiradhënës amerikan, i pa kënaqur me qeramarresin e tij musliman, e shtyen duke...

Halil Avdulli – Viti i ri nga një vështrim tjetër!

0
Hutbe e xhumasë nga Hoxhë Halil Avdulli [youtube https://www.youtube.com/watch?v=OOYrRXgaTu0]

Mëkat pas Mëkati, Koronë pas Koronës!

0
https://youtu.be/qjiVqFh56F0

Nusja e cila donte të ishte vetvetja…

0
Njerëzve mund t’u jem dukur e çuditshme, por unë isha vetvetja... Shkova në dasmën time e veshur me fustanin e roztë të gjyshes. Nuk bëra...

Ligjëratë motivuese nga Mehmet Gormez: Të mos e humbim rezistencën ndaj së keqes

0
https://www.facebook.com/mesazhicom/videos/208140870487727/ E tërë bota po ballafaqohen me luftën kundër virusit COVID-19. Si pasojë jeta pothuajse është paralizuar në tërë globin. Shumë shtete e popuj janë...

Unë, Ebu Bekri dhe Omeri

0
Ebu Hurejra (r.a) tregon: "I Dërguari i Allahut fali namazin bashkë me ne. Më pas u kthye me fytyrë nga ne dhe tha: “Gjatë...

Prifti dhe plaku (Histori)

0
Një prift i krishterë çdo ditë shkonte tek një plak musliman duke insistuar që plaku ta braktiste fenë islame dhe të konvertohet në fenë...