Nje muslimane ne aeroplan (Video)

0
A muslim on the airplane është një video e realizuar nga TedTalks, ku Amal Kassir flet dhe diskuton mbi Islamofobinë dhe eksperiencën e saj...

Amerikani fiton titullin e recituesit më të mirë të Kuranit (Video)

0
Ahmed Burhan Muhammad, një shtetas amerikan me prejardhje nga Somalia, ka fituar konkursin e 22-të ndërkombëtar të Kur'anit në Dubai. Trupa e jurisë e zgjodhën...

Kur vjen gjumi, nuk pyet (Foto)

0
Kur ai vjen është e vështirë që të përmbahet. Të gjithëve na ka ndodhur të paktën një herë në jetë që të na mbyllen...

Urtësi me shije profetike – Halil Avdulli

0
https://youtu.be/7MziHS7klgI

Risku – Prof. Ilmi Rexhepi

0
https://youtu.be/FqDDz7YOp1g