Zemzemi, benefitet shendetesore dhe historia e tij

0
https://youtu.be/Q_LUn1az0MA

Kush ishin të parët që e ndihmuan këtë Fe?!

0
https://youtu.be/kgZDfw13KUw

Kuran e lutje nga talibanët pasi hynë në presidencë

0
Talibanët këndojnë Kuran dhe bëjnë lutje pasi hynë në pallatin presidencial https://youtu.be/TWrZwt5sHjc

Recitim i Bukur i Kur’anit nga kaptina Fusilet

0
Reciton Ahmed Abid, nga citati 26 deri 38 kaptina Fussilet 26) Ata që nuk besuan thanë: "Mos e dëgjoni këtë Kur'an dhe kur të lexohet...

Kurbani 2021

0
https://youtu.be/ppfKrB5NhDY   Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, ashtu si edhe viteve të mëparshme, edhe këtë vit vazhdon traditën e tubimit dhe therjes së...