Gjarpëri më helmues në Evrope xhirohet në Kamenicë – VIDEO

0
Qe ta mesoni nje here e pergjithmone, ky eshte Gjarperi me helmues ne Evrope "Vipera amoddytes", apo Neperka helmuese, te cilin e kemi prezent...

Nëse nuk më gjeni në Xhennet, pyesni për mua

0
Me te vertete banoret e Xhenetit kur hyne ne te dhe nuk i shohin shoket e tyre te cilet ishin me ta ne pune...

Luani i shkretëtirës – FILMI

0
https://youtu.be/t1XnHdOli3U

Surja el-Fatiha eshte ilaç për sëmundje!

0
Ibn-ul-Kajjim: “Kur kam qenë në Mekke isha i ekspozuar shumë sëmundjeve dhe nuk mundesha të gjeja mjek. Atëherë vetveten e mjekova duke e lexuar...

Dita e Ashures, dita kur Zoti shpëtoi një Pejgamber dhe fundosi një zullumqar (Video)

0
Fjala “Ashura” vjen nga arabishtja dhe rrjedh nga rrënja “ashr” që në gjuhën arabe do të thotë dhjetë. Dita e Ashures është dita e dhjetë e...

Plani gjenial i policisë në Bërnjak

0
https://youtu.be/Sp2a-xNaiSw

Ferizaj, shembull i bashkëjetesës ndërfetare (Dokumentar)

0
Xhamia dhe Kisha ndajnë të njëjtin oborr në Ferizaj tani e 80 vjet. Ky rast është i rrallë në botë e ndoshta rasti i...