Kjo vërtetë e meriton titullin “videoja më e mirë në internet”

0
Se dhembshuria është ndjenjë e ngulitur tek cilido prej nesh, na e zbulon edhe kjo video. E quajtur si "videoja më e mirë në...

Lutja në jetën e Pejgamberëve

0
https://youtu.be/hCWo0cfFWvY

Po na vrasin dhe ne nuk bëzajm – Kritikë për t’u vlerësuar

0
Shteti që nuk kujdeset për qytetarët është vrasës i tyre. Këtë shumë bukur e shpjegon Erion Kriston në emisionin Top Show në televizionin Top Channel.  

Ngjashmëria në mes të djeshmës dhe të sotmës.

0
https://youtu.be/Ct_aC1BPyZI

Reflektimi i ndëgjimit të Kur’anit në trupin tuaj

0
Në vitin 1839, shkencëtari "Enrick William Duve" zbuloi se ekspozimi i trurit ndaj tingujve të caktuara, mund të ndikojë pozitivisht dhe negativisht. Kur ai i...

Bëji në Ramazan dhe siguro Xhenetin

0
https://youtu.be/ClvvLuzsCkU