Përjetësia – KANDILI – Emisioni 28

0
Edicion special për muajin e Ramazanit Hoxhë Korab Hajraj & Hoxhë Nexhat Arifi www.mesazhi.com

Më i Miri ndaj Familjës! Hoxhë Husamedin Abazi

0
https://youtu.be/G4DaoLXvxaQ  

Kandili: Kthimi në origjinë

0
Emisioni #KANDILIModerator: Hamit Kamberi Tema: Kthimi në origjinëMysafir: Hoxhë Sadush Tahiri www.mesazhi.com https://www.facebook.com/mesazhicom/videos/516143939029413/

Gruaja që përqeshte fqinjtë…

0
Një burrë bashkë me të shoqen u vendosën në një shtëpi të re. Ditën e parë, teksa ishin duke ngrënë bashkë mëngjesin, gruaja i...

Rrugët e njohjes së vërtetës

0
https://youtu.be/6vdF4WYij88

Fshati turk ku banorët flasin gjuhën e zogjve (Video)

0
Ky fshat në Turqi nuk është si gjithë të tjerët. Aty, banorët flasin një gjuhë të vecantë, e cila përbëet nga tingujt që lirohen...

#KANDILI – Ai është Zot në qiell dhe në tokë (VIDEO

0
Emisioni Kandili me Hamit Kamberin Tema: Ai është Zot në qiell dhe në tokë Ligjërues: Hysamedin Abazi & Ferid Piku