Chevrolet Corvette i parë hibrid u shit për “dhjetë herë më shumë se vlera reale e tij” – dhe ka një arsye për këtë

Chevrolet Corvette E-Ray i parë është shitur për një çmim shumë të lartë.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, modeli historik u ofrua në ankandin Barrett-Jackson Palm Beach ku u ble për 1.1 milion dollarë.

Kjo është më shumë se 10 herë më shumë se çmimi i listuar prej 104,295 dollarësh, por nuk u ble vetëm për “mburrje”.

Të gjitha të ardhurat nga ankandi u caktuan për organizatën e bamirësisë Donors Choose, e cila ndihmon në blerjen e furnizimeve dhe materialeve për shkollat publike.

Blerësi nuk ishte askush tjetër veçse pronari i ekipit NASCAR dhe tregtari i makinave Rick Hendrick, i cili ka qenë ofertuesi i lartë në shumë ankande të bamirësisë GM