Deputeti i LVV reagon për sulmin izraelit ndaj palestinezve: Të drejtat dhe dinjiteti i tyre njerëzor po shkelen

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Gazmend Gjyshinca ka reaguar ndaj terrorit izraelit mbi popullatën civile në Xhaminë Al Aksa në Kuds.

Përmes një statusi në Facebook, deputeti Gjyshinca thotë se të drejtat dhe dinjiteti i tyre njerëzor po shkelen.

Ky është statusi i tij i plotë:

Sot, le të provojmë ta shohim botën me sytë e fëmijëve palestinezë!

Të drejtat dhe dinjiteti i tyre njerëzor po shkelen. Bashkë me të po shembet edhe legjitimiteti “institucioneve ndërkombëtare” nga heshtja dhe mos reagimi.

Andaj sikur nga askush tjetër nga ne, të persekutuarit e dikurshëm, përfshirë këtu edhe vet popullin hebre, kërkohet të tregojmë solidaritet dhe empati njerëzore.