Duke u tërhequr zvarrë, fëmijët palestinez arrestohen nga ushtarët izraelit

Ushtarët izraelit po zhvillojnë një fushatë sulmesh dhe arresimesh të tmerrshme ndaj palestinezëve, por në target janë edhe fëmijët.

Në një video të postuar në rrjetet sociale shihet se si ushtarët i arrestojnë fëmijët e vegjël paletinez, dhe i terheqin zvarrrë nëpër tokë.

Situata në Jerusalem, në mbarë Bregun Perëndimor dhe në Gaza është e tensionuar, pas vendimit të presidentit amerian për ta shpallur Jerusalemin si kryeqytet të Izraelit.

Veprimi ka ngjallur protesta të përditshme, të shoqëruar me dhunë ushtarake ndaj protestuesve. /MESAZHI/