Ekstremisti Kolë Krasniqi fyen muslimanët, merr përgjigjen e duhur nga hoxha Husamedin Abazi (Video)

Libri i shtetasit austriak-kosovar Kolë Krasniqi me titull “Paraqitja dhe zhvillimi i ekstremizmit islamist në Kosovë dhe vendet e rajonit” i cili u promovua më 22 shkurt, në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë, ngjalli reagime të shumta.

Madje, po cilësohet si një ndër librat që mund të nxisë urrejtje ndër fetare.

Një përgjigje të duhur mori nga hoxha Usamedin Abazi, i cili iu kundërpërgjigj në hytben e sotme të cilën ia kushtoi këtij personi (ekstremisti).