Ballina Video Klipe Elon Musk thërret për vrasjën e rezistencës Palestineze gjatë vizitës në Izrael...

Elon Musk thërret për vrasjën e rezistencës Palestineze gjatë vizitës në Izrael – VIDEO

Elon Musk

Elon Musk duke folur për Gazën me Presidentin izraelit në gjuhën e një kolonizatori ‘afrikano-jugor’
“Vritni ata (rezistencën Palestineze) që nuk ju pranojnë si prijës të tyre, civilizojini me arsimimin tuaj dhe thuaju se ju sillni zhvillim vetëm për të varfërit dhe të paqytetëruarit” 27.11.2023

Exit mobile version