Elvis Naçi do t’i ndërtoj shtëpi familjes Abazi, djemtë e së cilës vdiqën nga tërmeti

Nga tërmeti shkatërrues që goditi të martën Shqipërinë, vdiqën dy djemët e Familjes Abazi nga Gjilani.

E për të ndihmuar kësaj familje , hoxha nga Shqipëria, Elvis Naçi do të ndërtojë shtëpi.

Gjithashtu Naçi ka bërë të ditur se fëmijëve të këtyre vëllezërve, do të i dhurohet edhe pension prej 1 mijë eurosh.

“Ne Familjen Abazi ne Gjilan ku vdiqen nga termeti dy vellezerit qe ndodheshin ne Durres, Qofshin te Xhenetit dhe shume shpejte fillon Shtepia e re per tu nderuar dhe nje pension 1000 euro per 6 Jetimet. Amin”, ka thënë hoxha

Kujtojmë që gjithashtu kësaj familje i ka ndihmuar edhe kryetari i Sekenderajit i cili ka dhuruar 5 mijë euro, si dhe Qeveria e Shqipërisë me 1 milion lekë të reja.