Erdoğan: Nuk mund të kuptojmë se si luftëtarët e huaj terroristë kryejnë aq lehtë sulme në vendet perëndimore

Erdoğan: Nuk mund të kuptojmë se si luftëtarët e huaj terroristë kryejnë aq lehtë sulme në vendet perëndimore.

Erdoğan: Me çlirimin e Shusha-s janë rritur gëzimi dhe shpresat. Derisa të përfundojë pushtimi në Karabak nuk do të ulet flamuri i përpjekjes.