Gjenerali i NATO-s nga Tirana: Nuk është e vërtetë që SHBA kërkon të pushtojë Iranin

Në një takim pune me një grup deputetësh dhe ish-deputetësh shqiptarë në Tiranë, gjenerali i NATO-s, Michael Barbero bisedoi për samitin e NATO-s dhe situatën në Iran e Irak. “Nuk është e vërtetë që SHBA kërkon të pushtojë Iranin. Vrasja e gjeneralit Soleimani ishte një parandalim. Irani ka organizuar disa sulme të sofistikuara, nuk kishte … Continue reading Gjenerali i NATO-s nga Tirana: Nuk është e vërtetë që SHBA kërkon të pushtojë Iranin