Horror në Meksikë, gjenden 50 trupa të copëtuar të njerëzve, deri tani janë identifikuar 13

Është konfirmuar që pjesët e trupave të gjetur gjatë muajit të kaluar në një fermë jo larg qytetit Guadalahara, i përkasin 50 personave të zhdukur, kanë njoftuar autoritetet meksikane në Halisko. Pas hetimeve të kryera është konfirmuar, se bëhet fjalë për gjymtyrët e  personave që janë copëtuar dhe futur nëpër thasë najloni. Deri më tani … Continue reading Horror në Meksikë, gjenden 50 trupa të copëtuar të njerëzve, deri tani janë identifikuar 13