Ballina Lajmet Kosovë KQZ sot shpallë rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve lokale

KQZ sot shpallë rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve lokale

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është përmbyllur mbrëmë numërimi i votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta nga Zgjedhjet për Kryetarë të Komunave.

Në Zgjedhjet për Kryetar Komune, numri i përgjithshëm votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta, të konfirmuara, ka qenë rreth 11 mijë.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se sot do t’i shpallë rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve për Kryetar Komune.

Exit mobile version