Kurti bëri mijëra kilometra për ta vizituar Haradinajn, ky nuk po gjen vullnet ta vizitojë në Lipjan

Albin Kurti vizitoi Ramush Haradinajn në Francë, kur ky i fundit ishte ndaluar nga autoritetet franceze.

Por Haradinaj nuk po e tregon të njëjtën miqësi, ngase nuk po gjen kohë dhe vullnet për të vizituar Albin Kurtin në Burgun e Lipjanit.

Kurti dë bashku me Donika Kada Bujupin oo mbahen në paraburgim për shkak të gazit në Kuvend./Mesazhi.com/