Linjat Ajrore Turke vazhdojnë kryesimin në Evropë

Kompanitë globale e kaluan vitin 2021 me humbje pasi pandemia e Covid-19 ndikoi negativisht linjat ajrore.

Ndërsa numri i kompanive ajrore të falimentuara u rrit, gjigantët botërorë mbijetuan vetëm me mbështetjen e qeverisë.

Ndërkohë që shumë linja ajrore ndaluan fluturimet e tyre dhe bënë një pushim nga fluturimet e tyre gjatë epidemisë, Linjat Ajrore Turke (THY) vazhduan rritjen e tyre, madje edhe duke hapur destinacione të reja fluturimi.

Kështu që Linjat Ajrore Turke vazhdojnë kryesimin në Evropë. /trt