Lista e vendeve Europiane ku mund të udhëtoni pa vaksinë ose test COVID-19

Udhëtimi në Europë ka filluar ti rikthehet normalitetit sepse shumë vende kanë hequr të gjitha kufizimet e COVID-19.

Shumica e vendeve po heqin gjithashtu edhe rregullat e brendshme për maskat dhe distancimin social.

Më poshtë janë të listuara disa nga vendet europiane ku mund të udhëtoni pa vaksinë ose test.

Austria
Bullgaria
Kroacia
Republika Çeke
Danimarka
Greqia
Hungaria
Islandë
Irlanda

Gjithashtu në Lituani, Letoni, Mali të Zi, Norvegji, Poloni, Rumani, Serbi, Slloveni, Suedi dhe Zvicër janë hequr të gjitha kufizimet dhe nuk ka nevojë as për mbajtjen e maskave. /euronews