Ballina Lajmet Rajon dhe Botë Mësuesi bëhet hit në internet, ja si ua mëson nxënësve “Word-in” pa...

Mësuesi bëhet hit në internet, ja si ua mëson nxënësve “Word-in” pa kompjuer (Video)

Një mësues në Gana që i mëson studentët e tij në lëndën e teknologjinë kompjuterike – pa asnjë kompjuter – është bërë një hit online.

Mësuesi nga Kumasi përdorë dërrasën e zezë për të nxjerrë në mënyrë të përpiktë një skemë të programit popullor Microsoft Word.

“Mësimdhënia e TIK-ut në shkollën e Ganës është shumë qesharake,” tha ai në një postim në Facebook së bashku me fotot.

Pasi imazhet u ndanë me mijëra herë në internet, Microsoft premtoi t’i dërgonte atij pajisje të reja kompjuterike. /MESAZHI/

Exit mobile version