Mos e stresoni një grua shtatzënë, këto janë 5 gjërat e dëmshme që mund t’i ndodhin bebes

Nuk mund ta mohojmë se stresi është një pjesë normale e jetës sonë të përditshme dhe periudha e shtatzënisë nuk bën përjashtim.

Shkencëtarët thonë se kjo mund të ndikojë në inteligjencën dhe zhvillimin e fëmijës së ardhshëm dhe shkakton probleme të tjera më vonë në jetë. A është ky stres i dëmshëm dhe mund të ndikojë tek fetusi? Le ta zbulojmë. Bright Side na ndihmon për të kuptuar se cilat probleme mund të shkaktojë stresi gjatë shtatzënisë:

Stresi mund të shkaktojë lindje të parakohshme dhe peshë të ulët të bebit

Ndikon në inteligjencën e fëmijës

Provokon probleme me gjumin

Stresi gjatë shtatzënisë mund të shkaktojë probleme me shëndetin e fëmijës

Ngre nivelin e frikës dhe të ankthit tek fëmija.