OKB kërkon hetim për vdekjen e ish-presidentit të rrëzuar egjiptian, Morsi

Një raport i ri inkurajoi OKB-në për të filluar një hetim të pavarur lidhur me vdekjen e Mohamed Morsit, presidentit të parë i zgjedhur në mënyrë demokratike në Egjipt, i cili u rrëzua në një grusht shteti ushtarak në vitin 2013 dhe ndërroi jetë në qershor të këtij viti në mes të një seance gjyqësore. … Continue reading OKB kërkon hetim për vdekjen e ish-presidentit të rrëzuar egjiptian, Morsi