Prishtina edhe sot po përballet me ajër të ndotur

Prishtina ditëve të fundit është duke u përballur me mjegull dhe me ajër të ndotur. Ajri i ndotur vazhdon të jetë shqetësues për qytetarët e Prishtinës.Sikur të mos mjaftonte vetëm kjo, ditëve të fundit, Prishtina është përballur edhe me mjegull shumë të dendur.Në bazë të matjes së fundit që është bërë nga Ambasada amerikane në … Continue reading Prishtina edhe sot po përballet me ajër të ndotur