Prokurorët që hetuan Bill Clinton, do të mbrojnë Trumpin kundër shkarkimit

Ekipi mbrojtës i Presidentit amerikan Donald Trump në seancën e senatit ku diskutohet shkarkimi i tij, do të përfshijë prokurorët specialë të përfshirë në përpjekjen për impeachment-in e Bill Clintonit. Trump do të përfaqësohet nga Ken Starr dhe Robert Ray, që kanë hetuar Klintonin, si dhe Alan Dershowitz, që ka pasur mes të tjerësh për … Continue reading Prokurorët që hetuan Bill Clinton, do të mbrojnë Trumpin kundër shkarkimit