Pushime me familjen në Hawaii, kryeministri australian kërkon falje

Kryeministri australian, Scott Morrison ka kërkuar falje për pushimet e tij në Hawaii, teksa kriza me zjarret në vend është përkeqësuar. Morrison tha se do të kthehet më herët nga pushimet, pasi mungesa e tij këtë javë ka nxitur kritika të shumta dhe protesta. “Ndjej keqardhje të thellë për ofendimin e shkaktuar tek ndonjë australian … Continue reading Pushime me familjen në Hawaii, kryeministri australian kërkon falje