Rama publikon video, “Shota”, automjeti i parë ushtarak i blinduar “Made in Albania”

Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Edi Rama ka publikuar pamje nga automjeti i parë ushtarak i blinduar i prodhuar në Shqipëri.

Rama ka thënë se “Shota”, është automjeti i parë ushtarak i blinduar “Made in Albania”.

“Mirëmëngjesi dhe me “Shota” automjetin e parë ushtarak të blinduar “Made in Albania”, një prodhim i ri i çikës sonë bulqizake Arjeta Puca dhe ekipit të saj fantastik të gocave profesioniste, ju uroj një ditë të mbarë”, ka shkruar Rama në Facebook.

Ndryshe “Shota” është një automjet i blinduar ushtarak i projektuar në Shqipëri për të përmbushur standardet më të larta ndërkombëtare të sigurisë dhe mbrojtjes.

Kompania prodhuese ka theksuar se “Shota” është fillimi i një serie inovacionesh të reja në sektorin e mbrojtjes.