Ballina Artikuj Rrëfehet nxënësja nga Drenasi, tregon historinë me arsimtarin dhe policin

Rrëfehet nxënësja nga Drenasi, tregon historinë me arsimtarin dhe policin

Të enjten ka munguar në shkollë A.G. Ajo nuk po ka guxim të ballafaqohet me bashkëmoshatarët e saj, të cilët tashmë e kanë kuptuar se ishte viktimë seksuale e arsimtarit të saj, Shkelzen Xhekaj dhe hetuesit policor, Vesel Veseli. E ligsht fizikisht, por e fortë shpirtërisht, vajza nga Drenasi ka rrëfyer për Insajderin gjithë përvojën e saj të përjetuar që nga mosha 15 vjeç e gjysmë. Ajo, tashmë ka marrë mbështetjen familjes së saj, por edhe gjithë Kosovës. E ulur në një stol druri, me kokë të mbuluar me kapele, vajza e dhunuar është zotuar se nuk do të dorëzohet më derisa përdhunuesit e saj të marrin dënimin e merituar. https://video.gjirafa.com/insajderi-interviste-rrefimi-ekskluzive-i-nxeneses-se-perdhunuar-nga-profesori-dhe-polici-ne-drenas?fbclid=IwAR13MqaO2R94duqWcATapknVBBiFXqhzNxPxJMTIfCnV8s28yz7ZzdL7Mxo
Exit mobile version