Ballina Jeta Shëndetësi Sa herë të ndiheni të fryrë pa arsye, konsumoni një nga këto...

Sa herë të ndiheni të fryrë pa arsye, konsumoni një nga këto ushqime

Fakti që frekuentoni rregullisht palestrën apo dieta super e shëndetshme nuk ka të bëjë aspak me fryrjet e barkut: u ndodh të gjithëve.

Mirëpo, teksa arsyet e fryrjes mund të jenë të vështira për t’u identifikuar, zgjidhja e këtij problemi nuk është dhe aq e vështirë.

Mjafton të konsumoni ushqimet e duhura. Më poshtë zbuloni 8 ushqimet verore, që do t’ju ndihmojnë të sheshoni si me magji barkun dhe të jeni gati për trupin e famshëm të verës, për të cilin kujtohemi përgjithësisht në fund të majit.

  • Shalqiri
  • Domatet
  • Jeshillwqet
  • Kivi
  • Kastravecat
  • Frutat e pyllit
  • Avokado
  • Shparagujt